Werkwijze.

Het doel is samen het beste uit jouw woning te halen en dat begint met een goede basis. De opzet van een woning bepaalt het woongenot. Door Loes kan helpen in de wirwar van mogelijkheden en je daarmee een hoop bloed, zweet en tranen besparen.

We bespreken samen wat er nodig is. Moet alles op de schop of wil je gewoon een frisse wind door het huis laten waaien?

Een nieuwe indeling, kleuren- en materialenplan, lichtplan, keukenontwerp of inbouwkasten, alles kan! 

Stappenplan.

Waar ben je naar op zoek en hoe kan Door Loes jou daarbij helpen? Dat bespreken we in tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna volgt een globale offerte. 

Gaan we samen aan de slag, dan maken we een afspraak voor een intake! 

Tijdens de intake willen wij jou graag beter leren kennen en helpen uitzoeken waar je precies naar op zoek bent. Het is belangrijk dat je daarvoor al een beetje weet wat je wil en wat je mooi vindt. Dus begin maar vast met het verzamelen van plaatjes!

Het gesprek duurt ongeveer 2 uur per ruimte.

 

Met alle informatie die is verzameld gaat Door Loes aan de slag met een ontwerp. Deze fase duurt ongeveer 14 dagen. 

Wat er precies ontworpen wordt, dat bepaal je zelf. Wil je alleen een nieuwe indeling of ook kijken naar de kleuren en materialen? Wil je een kant en klare lijst met kleurnummers en vloeren, een uitgewerkt ontwerp voor een keuken of een lijst met alle meubels en armaturen om aan te schaffen?

 

Dit onderdeel kan langer duren als het bijvoorbeeld om maatwerk gaat of om een groot project. We maken dan samen andere afspraken. 

Het moment waar je op hebt zitten wachten! 

Je gaat zien wat Door Loes voor je heeft ontworpen. Afhankelijk van de omvang van het project komen we bij je langs. Op basis van dit plan besluiten we samen wat de vervolgstappen gaan worden. 

Ga je zelf aan de slag? Of kan Door Loes helpen bij de uitvoering?

Het kan zijn dat je toch graag iets wil veranderen in het ontwerp. Eenmalig past Door Loes het ontwerp gratis aan, daarna worden er kosten aan verbonden. 

Het vinden van de juiste vakmensen kan lastig zijn. Door Loes kan haar netwerk inzetten om de geschikte personen en bedrijven voor de klus te vinden.  Aan de hand van opgevraagde  offertes kan een keuze gemaakt worden. 

Door Loes kan ook helpen bij de uitvoering van het project. Daarbij hoort bouwbegeleiding, monitoren van de budgetten, alles kan uit handen worden genomen. 

Wat het kost.

Door Loes werkt niet met vaste pakketten, maar bepaalt samen met de klant wat er nodig is om tot een gewenst resultaat te komen. Prijzen worden berekend aan de hand van een uurtarief van 70,00 euro, exclusief btw.  

Door Loes kan je helpen bij het neerzetten van een goede basis. Daarvoor wordt een nieuwe plattegrond en een kleuren- en materialenplan ontworpen. Kosten: 420,00 euro

(dit is een vanaf prijs, exclusief btw)

Wat krijg je daarvoor?

  • Een 2 uur durende intake. 
  • Uitgewerkte 2D plattegrond met nieuwe indeling. 
  • Kleuren en materialen plan, dus wandkleuren of behang en opties voor de vloer. 
  • Eenmalig de mogelijkheid iets te veranderen.
  • Een presentatie aan huis van max 1 uur. 
  • Met een basisplan kan je zelfstandig aan de slag om je huis in een nieuw jasje te steken!

Is een basisplan niet voldoende, dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Wil je verbouwen, een nieuw lichtplan, hulp bij de zoektocht naar aannemers of alles uit handen geven? En daarna een nieuwe set meubels aanschaffen.

Aan de hand van jouw wensen wordt een offerte opgemaakt. Bel of stuur een mailtje en we kijken samen hoe we het gaan aanpakken! 

 

Door Loes werkt standaard met 2D tekeningen voor een plattegrond. Maar om een ontwerp beter te kunnen visualiseren is er ook een mogelijkheid voor een 3D model, dit wordt dan doorberekend in de offerte. 

Voor keukens, badkamers en maatkasten wordt altijd gewerkt met een 3D ontwerp. 

Door Loes rekent 0,50 cent per kilometer voor projectbezoeken verder dan 10 kilometer van Amsterdam. Dat is voor benzine en de tijd. 
Eventuele parkeerkosten worden ook doorberekend aan de klant.