over anneloes.

“Ik geloof dat de indeling en sfeer van een huis je leven leuker kunnen maken.”

Meermaals verbouwde ik mijn eigen huis en vaak gaf ik vrienden en familie advies. Elke maand wordt er bij mij thuis wel iets aangepast. Eindeloos scrollen op zoek naar de mooiste items. Een oud opknaphuis is mijn droom.

En dus waagde ik de sprong in het diepe. Ik zei mijn baan als journalist op, om mij volledig te focussen op hetgeen waar ik het liefst mee bezig ben: interieur. 

Nu wil ik graag anderen helpen met het creëren van een droomplek! Dat betekende weer de collegebanken in voor een opleiding Binnenhuis Architectuur, stage lopen en plannen uitwerken voor een eigen onderneming. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Elke dag begin ik met veel plezier aan mijn werkdag. Huizen mooier maken en perfectioneren om ervoor te zorgen dat de bewoners het maximale eruit kunnen halen. 

Ik geloof dat de indeling en sfeer van een huis jouw leven leuker kunnen maken.

"Een droomhuis creëren kan lastig zijn. Ik bespaar je graag de tijd en stress."

Het begint bij een goede basis: wat wordt de indeling? Wil je een unieke maatwerk kast voor veel opbergruimte? Hoe moet de keuken eruitzien en welke sfeer wil je neerzetten? Een vaas of schilderij kun je makkelijk vervangen, maar veel van deze keuzes kun je maar één keer maken. 

Daarom wil ik mensen helpen met een goede start.

Op zondagochtend ben ik trots als ik onze woonkamer binnenloop en om mij heen kijk. Dat gevoel gun ik iedereen en samen kunnen we dat ook voor jou creëren.